El Centre IDAPP neix del desig d’oferir un servei a la societat partint del rigor científic i l’atenció especialitzada que mereix tota persona que demana ajuda. Compta amb un equip multidisciplinari de professionals amb formació especialitzada en els diferents àmbits d’intervenció, amb una trajectòria i experiència que garanteixen la seva labor clínica. La col·laboració amb diferents universitats i centres internacionals permet l’actualització constant dels avanços científics, un valor indispensable per créixer, aprendre i poder oferir el millor servei.


ecrtificado

Sempre basant-se en el rigor científic, els professionals d’ IDAPP utilitzen metodologies i tècniques avalades pels estudis i que demostren eficàcia en el tractament.

Al mateix temps, també està al dia en els últims avanços en recerca i en contínua formació i contacte amb centres internacionals.

equipo

El treball en equip i la col·laboració multidisciplinària permet als professionals d’ IDAPP oferir un servei de major qualitat tècnica, orientat a les necessitats del pacient.