.

A IDAPP valorem molt la importància del treball en equip i tractem els problemes i dificultats des d’una perspectiva global. Per això, comptem amb professionals de diferents disciplines que ens permeten entendre la situació única de cada persona i elaborar un pla d’intervenció individualitzat, adaptat a les necessitats específiques de cadascú.
D’altra banda, creiem en la importància de supervisar la intervenció i el treball que realitzem, i comptem amb el suport de centres col·laboradors i assessors tècnics que ofereixen noves perspectives i brinden un suport valuós per a l’exercici professional dels terapeutes.
Setmanalment, l’equip d’IDAPP es reuneix per comentar els casos, parlar dels avanços i dificultats, revisar els objectius i abordatges terapèutics, i compartir informació útil i notícies que permetin estar al dia dels últims progressos en l’àmbit clínic.
Actualment, IDAPP compta amb Psicòlegs/Psicòlogues, Psiquiatre, *Psicopedagoga, Logopeda, Terapeuta familiar i personal d’administració.

Montse Àlvarez  Psicòloga
Dra. Noemí Balmanya  Psicòloga
Ramon Company  Psicòleg
Dr. Sergi Corbella Psicòleg
María Díez-Juan Psicòloga
Alex Escolá         Psicòleg

Òscar Esteban   Psicòleg
Dra. Marina Fernández  Neuropsicòloga  
Lourdes Guerrero  Psicòloga 
Dra. Olga Herrero  Psicòloga
Dra. Marisa Joga  Psiquiatre
Meritxell Llop  Psicòloga 
Cristina Mumbardó  Logopeda
Lucila Oberlander Psicopedagoga 
Carlota Pont   Psicòloga 
Silvia Pujals      Psicòloga
Carolina Rodríguez  Administrativa 
Sara Zoratti      Psicòloga